Brunch feest

Gepubliceerd op 18 maart 2020 om 13:11

Hi guys,

 

Vanwege deze hectische dagen/week is de blog er bij ingeslopen. Onze excuses.

Wees gerust ik ga het niet over dit nieuws hebben.

 

Wantttt.

Vorige week heb ik een super lekker ontbijt gemaakt! Echt love it!

Het neemt wat tijd maar dan zit je wel vol, heb je iets super lekkers en eet je gezond! Wat wil een mens nog meer:)

Wat heb je nodig:

 

100 gram havermout

15 gram 100% pindakaas

100 milliliter halfvolle Yoghurt

50 milliliter water

10 gram, pure hageslag, cacao vlokken.

Beetje kaneel

Klein beetje olie

 

Wat heb je nog meer nodig:

 

blender/staafmixer

Lepel

Klein ovenschaaltje

oven, combimagnetron 

Hoe maak je het:

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

Aller eerst vergruis je de havermout tot poeder. Daarna doe je de yoghurt en pindakaas er bij. Dit mix je tot een mengsel. Voeg het water er bij (je mixer heeft moeite het goed te mengen vandaar het water). Mix het mengsel goed door elkaar. Voeg daarna als laatste de pure hagelslag/cacao vlokken erbij.

 

Doe het mengsel in een ingevette kleine ovenschaal. Doe daarna op gevoel een beetje kaneel er over heen en zet het in de oven.

 

Aan de hand van hoe sterk je oven is bepaal je de tijd. Bij mijn oven was het 30 minuten. ( Ik heb geen snelle oven). Laat het een beetje afkoelen en eet smakelijk!

 

Gegarandeerd dat je vol zit tot een uur of 15:00 (als je het om 11:00 eet).

 

Enjoy!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.