Banaan-kaneel pannenkoekjes

Gepubliceerd op 21 februari 2020 om 17:00

Bananen pannenkoekjes

Dit is voor mij mijn ultieme geniet moment wat betreft lunch!
Heel simpel, lekker en snel gemaakt.

Wat heb je nodig:
1 rijpe banaan. Bij voorkeur eentje die al een paar dagen ligt
100 milliliter melk of water
50 gram havermout of bloem
Klein beetje kaneel

Hoe maak je ze:

Blend al deze ingrediënten door elkaar met een blender of mixer. Met uitzondering van de kaneel

Vervolgens doe je er kaneel bij. Dit doe je om te voorkomen dat de kaneel op 1 plek zit!

Vervolgens roer je het even door en check je of alles een mooi glad geheel is.

Als dat zo is pak je een kleine koekenpan en doe je een beetje olie in de pan. Vervolgens maak je kleine pannenkoekjes ze hoeven niet zo groot en dun als normale pannenkoeken.

Als de bovenkant zo goed als droog is draai je de pannenkoek om. En bak je de andere kant nog even.

Dit herhaal je zolang het beslag op is.

Ik eet deze pannenkoekjes vaak met honing, pindakaas of met vers fruit.

Hopelijk is het gelukt!

Groetjes!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.